jakkzeven - Visar profil: Inlägg - Gitarrforum

Hoppa till innehåll


jakkzeven

Gick med: 10 dec 2012
Offline Senast aktiv: feb 28 2016 11:56

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Line 6 Pod Studio UX1

22 december 2015 - 15:32

Mitt tips är att googla lepou vst. Lepou har gjort en del bra förstärkaremulerare. Sedan kan du googla Nadir vst så får du en riktigt bra kabinettemulerare.

Om du googlar sperimental pack så bör du hitta pack med IRfiler som du använder i Nadir.

I ämnet:MIDI programmering i Reaper

05 december 2015 - 10:12

Härligt :).

Reaper är en underbar DAW ja.

I ämnet:MIDI programmering i Reaper

04 december 2015 - 19:14

Det ser ut som att du har dragit ut midifilen, då gör den så. Men du kan fixa det genom att sätta muspekaren på strecket som går uppifrån och ner i slutet av baren så muspekaren ändras till två pilar åt varsitt håll och sedan klicka och dra ut filen åt höger så skapar du mer plats. Alternativt tar du bort midiblocket och markerar den längd på spåret som du vill ha och sedan skapar ett nytt midiblock.

Hoppas det jag säger är förståeligt, som sagt relativt svårt att förklara i skrift.


I ämnet:MIDI programmering i Reaper

02 december 2015 - 19:13

Jag förstår inte riktigt hur du menar.

 

När du skapar ett midiblock i reaper så blir det en bar. Om du sedan "drar ut" det blocket så kopierar det sig självt. För att skapa längre block kan du markera längden du vill ha och sedan skapa midiblocket så blir det ett midiblock som fyller ut markeringen.

 

När du använder keyboard så behöver du inte först skapa ett midiblock. Det är bara att se till att record är intryckt på kanalen och sen spelar du in. Då skapas ett block automatiskt som fylls med midinoterna du spelar.

 

Svårt att förklara sånt här tycker jag, alltid enklare att visa. Om jag är helt ute och cyklar så försök gärna att förklara lite närmare vad problemet är. Jag håller på mycket med midiprogrammering i reaper så jag kanske kan hjälpa dig.


I ämnet:Användarnamn SoundCloud

22 november 2015 - 22:44

Min soundcloud är länkad nedanför i min signatur.